Aktuellt & press

Elisabeth Frykmark utsedd till ny verkställande direktör

InsureSecs styrelse har utsett Elisabeth Frykmark till verkställande direktör. Elisabeth har sedan den 1 mars 2015 varit tillförordnad vd i InsureSec och blir nu fast anställd i denna position. Innan hon kom till InsureSec var Elisabeth compliance i Svenska försäkringsförmedlares förening (Sfm) och hon har innan dess innehaft en rad olika befattningar inom den svenska försäkringsbranschen.

Vi är nu redo att ta nya steg i utvecklingen av InsureSec. Det gäller dels att erbjuda certifiering och kunskapstest till en vidare del av den svenska försäkringsbranschen, dels att ytterligare utveckla förtroendet och respekten för InsureSec som en stark och oberoende institution för att garantera kunskap och kompetens bland förmedlare och rådgivare, säger InsureSecs ordförande Gunnar Hökmark. Elisabeth har visat i sin gärning att hon är rätt person att leda det arbetet.

- Jag är mycket glad över förtroendet. Det ska bli spännande och roligt att fortsätta utvecklingen av InsureSec till en central och kraftfull institution med uppdraget att värna kompetens och trovärdighet på den svenska förmedlar- och försäkringsmarknaden, säger Elisabeth Frykmark som tillträder befattningen som ordinarie vd med omedelbar verkan.

 

← Tillbaka