Aktuellt & press

Ingen kunskapsuppdatering 2017

2017 års kunskapskrav innehåller inga nya krav sedan förra året. Därför behöver du med licens från 2016 inte avlägga något nytt test för att vara godkänd enligt 2017 års krav. Årtalet på din licens uppdateras automatiskt.

Du som har licens från 2015 behöver genomföra KU 2016 i år. Om du inte uppdaterar din licens riskerar du att få den återkallad vid årsskiftet 2017/2018.

Relaterat:

Saknar du licens? Planera din skrivning redan nu

Färre personer behöver skriva kunskapstest i år. Därför kommer vi inte att kunna erbjuda lika många skrivningstillfällen som förra året. Se därför till att planera tid för skrivning redan nu.

I Stockholm, Göteborg och Malmö ges minst ett skrivningstillfälle i månaden (mars-juni, augusti-november). Skrivningstillfällen i övriga städer ges i mån av efterfrågan och tillgång på lämplig lokal.

Relaterat:

InsureSec undersöker regelefterlevnad hos företag

Istället för KU 2017 kommer InsureSec att fokusera på företagens regelefterlevnad och tillämpning av relevanta regelverk. Alla företag som finns i vårt register kommer under året att delta i undersökningen. Mer information kommer senare.

Relaterat:

 

← Tillbaka