StängStäng

Vi tryggar rådgivningen

Nu öppnar de uppföljande kunskapstesterna
Publicerad 2022-05-02

Från och med den 4 maj kommer det åter att vara möjligt att genomföra de uppföljande kunskapstesterna.

Vi har under våren jobbat med att förbättra genomförandet av de uppföljande kunskapstesterna. Det har vi gjort genom att ta fram en lösning som innebär att du inte behöver boka tid för att genomföra de uppföljande kunskapstesterna online.

Du kommer i stället, när du gått din utbildning och känner dig redo, att kunna genomföra testet vid ett tillfälle som du själv väljer. Vi hoppas att den här flexibiliteten för genomförande av de uppföljande testerna ska göra det lättare för dig att planera din tid.

I år genomför vi den här förändringen på prov och om det faller väl ut så kommer vi att fortsätta på samma sätt även kommande år.

Du kommer att kunna påbörja de uppföljande kunskapstesterna när som helst fram till kl 22:00 varje dag. Om du gör det uppföljande kunskapstestet utanför ordinarie kontorstid så kommer det däremot inte finnas möjlighet till någon teknisk support. Mer information om testerna hittar du på din personliga sida där du också automatiskt ser det eller de tester som gäller för just dig.